Despre mine

Suzana Visan| Professional Make-up Artist

Suzana Visan| Professional Make-up Artist

Make-up Artist, Beauty Trainer & Eyebrow Stylist

Pasiunea mea pentru machiaj a inceput inca din timpul liceului. Petreceam ore intregi citind reviste, albume, carti de specialitate si studiam machiaje realizate de profesionisti fara sa imi dau seama cand trece timpul. Cu ocazia asta am absolvit si prima scoala, cele mai incantate fiind colegele si prietenele mele care imi serveau drept model.

Totul a inceput ca un hobby, o pasiune careia treptat, am inceput sa ii acord tot mai mult timp, transformandu-se incet, in meseria pe care o practic zi de zi si in care pun atat de mult suflet!

Astfel mi-am aflat misiunea, aceea de a te ajuta sa-ti descoperi frumusetea si sa scoti la suprafata intreaga bogatie a potentialului tau!

Imi place frumosul, arta, armonia si simt nevoia sa le creez in fiecare zi! Iubesc machiajul pentru ca este o arta complexa care necesita, printre altele, dedicatie si empatie, iar cea mai mare satisfactie ca make-up artist o am atunci cand vad bucuria, zambetul si emotia traite de tine la “intalnirea” cu oglinda.

O forma de arta, dar si de auto-descoperire, imi place sa privesc machiajul ca o terapie prin frumos! Il consider o incredibila forma de rasfat atat pentru chip, cat mai ales pentru suflet. O joaca permanenta cu nuante, culori, texturi sublime, umbre si lumini, consider machiajul un exercitiu de imaginatie prin care descopar, invat si ma perfectionez continuu. Pentru ca fiecare chip spune o poveste diferita…

Blog-ul a luat nastere din dorinta de a impartasi o parte din viziunile mele asupra machiajului, tendinte in make-up, realizari profesionale, si nu in ultimul rand sa pun in evidenta puterea extraordinara a machiajului de a transforma.

Te invit sa pasesti impreuna cu mine in lumea frumusetii. Fie ca te intalnesc ca model pentru o sedinta foto, prezentare de moda sau filmare, fie esti o mireasa emotiva care isi doreste un machiaj impecabil in ziua nuntii, sau esti dornica sa inveti cum sa stralucesti, machiajul ramane pentru mine o arta si o pasiune!

Femeia care stie ca e frumoasa se simte fericita, increzatoare si deschisa!

Educatie si Formare:

  • Absolventa a “Make-up Academy “Giulia Nahmany & Fleurimon”, Paris
  • Scoala Kruger Brent Agency
  • Absolventa a Facultatii de Psihologie, Univ Bucuresti

Puteti citi despre realizarile mele aici.

Ma puteti contacta folosind datele sau formularul de contact.