Details I love!

Poate ca va intrebati de multe ori cum de unele machiaje din reviste, de la prezentarile de moda sau de la tv au acel “je ne sais quois” ? Ei bine, detaliile sunt cele care fac diferenta!

Read my lips!

Buzele in culori intense sunt inca in tendinte. Capata acel “je ne sais quoi” aplicand rujuri in culori ca: rosu, orange, red wine, burgundy. Nu vei da gres!
Atentie!
Nu aplica culori intense daca ai buzele subtiri! Acest lucru va face ca buzele sa para si mai subtiri!

Shimmery cheeks


Adauga un plus de stralucire si un efect satinat intregului machiaj printr-un mic truc cu efecte mari. Aplica pudra satinata in punctul cel mai inalt al pometelui, estompand spre tample. Efectul glamour este garantat!
Atentie!
Nu aplica acest truc daca ai riduri sau piele cu imperfectiuni in acea zona pentru ca va capta atentia si le va evidentia.

Sprancene perfecte

Am mai spus si o voi mai spune! Sprancenele reprezinta 50% din machiaj! Deci forma lor este foarte importanta pentru armonia si simetria trasaturilor. Pot imbunatati un machiaj facut in graba, sau strica un machiaj realizat perfect!
Atentie!
Forma sprancenelor trebuie sa fie adecvata formei tale de fata, si este musai sa intensifici sprancenele prin fard/creion atunci cand te machiezi. Vei vedea diferenta! Daca nu te-ai mai pensat pana acum si nu ai curaj, sau crezi ca forma nu te avantajeaza,te astept la o sedinta de stilizare de sprancene.

Tus /Eyeliner


Tusul este un detaliu pentru care eu optez multe ori in machiaj, mai ales atunci cand si forma ochiului imi permite. Da un aer rafinat si distins! Iti recomand cel sub forma de gel.
Atentie!
Nu folosi tusul daca ai ochii afundati, ochii descendenti sau cu pleoapa cazuta. De asemenea, nu il folosi daca ai ochi maturi cu pielea ridata, pentru ca te va imbatrani.

Pometi sculptati

Pometii sunt iarasi un mic detaliu care face diferenta, sculptura pometilor fiind un truc pe care eu il aplic atunci cand pometii nu sunt bine evidentiati. Rafineaza trasaturile si chiar subtiaza fata atunci cand e cazul.
Atentie!
Nu aplica acest truc daca ai deja pometi foarte bine reliefati. Iti va aspri trasaturile!

Buze glossyIata un alt detaliu pe care il iubesc! Gloss-ul! Da un aspect fresh atunci cand e combinat cu un machiaj natural, si un aspect sofisticat si senzual cand optezi pentru un machiaj de seara.
Atentie!
Ai grija la cantitate! 5 straturi de gloss pe buze nu e deloc sexy!

Aceste elemente de machiaj de mai sus te pot ajuta sa creezi look-ul visat. Sunt detalii pe care eu le integrez in machiajele pe care le realizez pentru a crea efectul dorit. Secretul sta in detalii!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

× 1 = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>