Machiaj fantezie- luxurious

 

Lux, feminitate, gratie, putere, senzualitate,fantezie, stralucire, culoare, pasiune, seductie….acestea ar fi doar cateva dintre cuvintele care pot defini acest machiaj.

Machiajul a fost gandit ca o replica a unui machiaj smokey in prima faza, dar care se transforma treptat intr-un univers de elemente care imbina formele rotunde, stralucirea cristalelor (vezi detalii ochi, piele) cu intensitatea negrului si un strop de culoare.

Detaliile care creeaza asimetria sunt reprezentate de cristale aplicate pe piele pentru a da ideea de lux, eleganta, stralucire.

Albul mat aplicat in partea externa a fetei are rolul de a defini asimetria realizata de cristale, si de a da echilibru si armonie in compozitia machiajului.

Totusi, tin sa mentionez ca acest machiaj nu este un machiaj casual, purtabil, si in niciun caz nu este un machiaj de seara.
Insa cu siguranta este un machiaj de revista ( pentru asta a fost si creat de fapt) sau chiar de podium, unde se poate imbina ideea de visare cu ideea de lux, unde imaginatia se exprima prin fantezie si unde mesajul trece dincolo de fotografie…

Dare to be the one, not anyone!


Machiaj:Suzana Visan
Fotograf: Marius Baragan
Model: Angela Porancea

*Pozele nu sunt prelucrate in photoshop

Pentru a vedea si alte machiaje–>sus dreapta–>arhiva blog.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

× 3 = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>