Cum a fost la cursul de automachiaj de la Fundatia Calea Victoriei

img_7311

Din luna iunie, am inceput sa sustin workshop-uri de machiaj la Fundatia Calea Victoriei , unde deja am finalizat cu succes doua serii. Am cunoscut oameni minunati, doamne si domnisoare de toate varstele foarte interesate, curioase si pasionate de arta de a fi frumoasa!

In timpul workshop-ului

img_7312

Pe parcursul cursului de machiaj, doamnele si domnisoarele  au aflat tips-uri esentiale unui machiaj corect si perfect, ce nuante li se potrivesc si cum sa aleaga produsele, ”imprietenindu-se” cu oglinda. De-a lungul celor trei intalniri le-am aratat, de asemenea, exemple demonstrative de machiaj, simplu de realizat, dar de efect, pentru a stii sa se machieze rapid si eficient; ce machiaj sa abordeze in functie de trasaturi si ocazie, totul personalizat; iar entuziasmul lor pe parcusul intalnirilor noastre m-a incantat de fiecare data! De asemenea, am facut curatentie si in trusa personala de make-up a fiecarei persoane, pentru a vedea cum pot folosi ce au deja, ce anume trebuie sa mai achizitioneze si de ce produse ar trebui sa scape.

In timpul demonstratiilor de machiaj

img_7314

img_7316

Mai multe detalii despre workshop – click aici. Am reusit sa fac si cateva poze, dar bineinteles, fiind direct implicata, mi-a fost cam dificil sa surprind exact momentele cheie. Un lucru de admirat,  la una dintre serii am avut onoarea sa cunosc si o doamna de 65 de ani, de laudat pentru chemarea ei catre frumos si interesul sau pentru a invata sa se machieze potrivit varstei si trasaturilor sale. Si de asemenea, am avut placerea sa avem printre noi si o graviduta insarcinata in 8 luni, care nu a lipsit de la nici o intalnire si care manuia cu mare indemanare pensulele. :)

La practica individuala, doamnele s-au descurcat de minune, ajutandu-le si indrumandu-le unde era necesar. Astfel, ele au plecat cu lectia invatata de la fiecare intalnire! Mai departe depinde de ele sa exerseze ceea ce au invatat pentru a-si dezvolta indemanarea si rapiditatea.

Cateva feedback-uri:

“In timpul cursului de make-up, mi-am dat seama ca nu exista femei urate, ci doar femei care nu stiu cu adevarat sa se machieze…Multumesc Suzana pentru ca m-ai ajutat sa imi recunosc trasaturile frumoase prin rabdarea si implicarea ta, ai facut lucruri minunate pentru mine si iti multumesc! ” Luminita

Va astept cu drag la urmatoarele serii!

Pentru inscrieri click aici.

Numai zambete!

Tags: , , , , ,

3 Comments to "Cum a fost la cursul de automachiaj de la Fundatia Calea Victoriei"

 1. Suzana Visan says:

  Ma bucur ca ti-a placut cursul si ca cei din jur au remarcat schimbarea! Inseamna ca scopul meu a fost atins. :) Aceasta este cea mai mare satisfactie a mea, sa va vad pe voi ca va simtiti frumoase, aveti incredere in voi si stiti cum sa va puneti in valoare prin ce aveti mai bun si mai frumos! Multumesc pentru aprecieri si felicitari! :)

 2. Ana Maria says:

  Buna Suzana,
  Iti admir munca si sunt fana ta. Imi doresc mult sa te cunosc in cadrul unui curs de make up si daca ma voi casatori vreodata, la tine voi apela cu siguranta :) .
  Am vazut ca ai cursul cu fundatia Calea Victoriei, insa pica miercurea si eu nu pot participa miercurea. Se organizeaza si in alte zile sau oferi sesiuni de make up si in alte zile in cadrul altor cursuri? Banuiesc ca esti o persoana foarte ocupata, dar am incercat …….Sper sa ne cunoastem, imi doresc mult sa am de-a face cu mainile tale magice :)
  Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

6 × 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>