Top 5 greseli frecvente in machiaj//Testimoniale workshop martie 2010

Machiajul face parte din viata noastra, a femeilor, ne face mai frumoase, ne scapa de semnele de oboseala, ne intinereste, ne pune in lumina trasaturile, fiind de departe un prieten de nadejde. Insa atunci cand nu stim sa il aplicam asa cum trebuie, poate deveni inamicul nostru numarul unu.

Iata ce au impartasit participantele la seria de workshop-uri “Beauty Effect” din martie:”Pana sa particip la Seria “Beauty Effect”, realizam machiajul dupa ureche, acum aplic principiile de baza si tratez machiajul cu atentie, ma obiectivez mai bine si stiu ce ma avantajeaza si ce nu! Stiu sa ma pun in valoare si am dobandit incredere in mine!”(Elena Suteu, consultant fiscal, 35 de ani)”Sunt incantata de efectele mari pe care le pot produce mici corecturi fine.”(Simona Stoica, expert contabil)“Am aflat ca nu sunt femei urate, ci femei care nu stiu cu adevarat sa se machieze.” ( Luminita Badan, contabil)

Iata 5 greseli frecvente in machiaj:

1. Nuanta nepotrivita a fondului de ten- textura fondului de ten trebuie aleasa in functie de anumite criterii astfel incat sa nu cream efectul de masca.Fondul de ten reprezinta baza unui machiaj durabil, de aceea este necesara o alegere corecta!

2. Imi vine bine…daca este la moda- machiajul bine realizat pune in valoare frumusetea femeii, nu ilustreaza ultimele tendinte ale modei. Orice femeie trebuie sa cunoasca principiile care stau la baza unui machiaj reusit care ii pune in valoare frumusetea!

3. Machiaj excesiv- Unul dintre principiile fundamentale in machiaj este “Mai putin inseamna mai mult”. Priveste machiajul ca un accesoriu menit sa te pune pe tine in evidenta, si nu invers!

4. Fardul de obraz aplicat artificial- Blush-ul sau fardul de obraz este menit sa creeze efectul de imbujorare naturala, nicidecum 2 linii de fard care se intind de la urechi pana la baza nasului. Culoarea si aplicarea lui se aleg in functie de anumite particularitati ale fiecarei femei.

5. Sprancene neglijate- 50% din efecte unui machiaj este dat de catre sprancene. Incadreaza ochii si au un rol important in simetria fetei.Pot imbunatati un machiaj facut in graba sau distruge un machiaj perfect.


Persoanele care au participat la “Beauty Effect” au fost surprinse sa afle ca nuantele pe care le foloseau erau deseori gresite. Au invatat ce paleta de culori li se potriveste si de ce, ce inseamna armonia dintre fizionomie, infatisarea lor naturala (data de ten, ochi, par) si culori. Au experimentat diferenta de calitate dintre produsele din comert si cele profesionale si efectul acestora asupra machiajului.


Efectul produselor profesionale este remarcabil! Am observat diferente uriase: rezistenta de-a lungul intregii zile, nu se intind si dau un aspect curat.” ( Simona Stoica)

Inainte faceam greseli si imi lipseau multe date din “abc-ul” machiajului. Acum imi face placere sa ma machiez, o fac zi de zi si sunt incantata de rezultate. Am constatat ca prin pricepere, bun gust si stiinta in arta machiajului, orice femeie poate sa fie frumoasa…din ce in ce mai frumoasa.” ( Cerasela Hekman, instructor belly dance, 33 ani)

Diferenta dintre filmuletele de pe YouTube si un astfel de workshop este imensa! A fost practic, si Suzana ne-a explicat la fiecare in parte ce tip de fizionomie avem, ce tip de machiaj ni se potriveste si de ce! Acum imi pot realiza un machiaj de zi de care sunt mandra, stiu ce produse sa folosesc si cum sa-mi transform machiajul de zi intr-unul de seara. ” (Sorina Preda, avocat, 25 de ani)

Descopera-ti adevarata frumusete si invata sa o exprimi!

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

6 × = 48

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>