Workshop "Machiajul de zi"


Aplicarea atenta si corecta a machiajului pe fata poate deveni intalnirea intre ceea ce este si ceea ce isi doreste sa fie femeia. Ca sa fie un adevarat atuu, machiajul trebuie sa se potriveasca personalitatii fiecarei femei, stilului de imbracaminte, coafurii si, bineinteles, ocaziei la care este purtat.

Machiajul scoate in evidenta frumusetea femeii accentuandu-i calitatile si ascunzandu-i micile imperfectiuni. Un nou chip poate conferi o mare incredere in sine, iar o femeie ingrijita, care tine cont de look-ul ei, poate reusi mai usor atat in cariera, cat si in viata personala.

Pentru cine?
“Office daily make-up” este un workshop ce se adreseaza tuturor femeilor care au grija de ele in timpul zilei indiferent de activitatea in care sunt implicate. O tinuta de zi casual, care e aleasa astfel incat sa scoata in evidenta ce avem mai frumos este necesar sa fie insotita de un make-up pe masura. Ca sa obtinem rezultatul dorit primul pas pe care il avem de facut este sa ne cunoastem pe noi mai bine si sa stim ce ni se potriveste.

In concluzie… daca vrei sa fii frumoasa la serviciu, in drum spre serviciu, la cursuri, la sala de fitness si… la sedinta cu parintii atunci acest workshop este PENTRU TINE!

IL INVETI O DATA SI IL FOLOSESTI IN FIECARE ZI!

Data: 20 ianuarie 2011, ora 19, Hotel International Bucuresti

Pentru mai multe detalii si structura cursului contact pe e-mail.


Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

9 + = 11

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>