"Dansez pentru tine"- filmare promo & sedinta foto – culise

Ei bine, portofoliul meu se imbogateste pe zi ce trece, si nu oricum….ajungand in zona televiziunii si a vedetelor de televiziune datorita colaborarii mele cu Pro Tv.

Recunosc, machiajul de televiziune este diferit de ce am facut pana acum, si ma refer aici la prezentarile de moda si sedintele foto, insa mi-am propus sa abordez fiecare parte a machiajului pentru a ma dezvolta.

Drept sa va spun, ce imi place cel mai mult sunt deplasarile pe teren, si anume filmarile si sedintele foto cu diverse vedete, pentru ca este mai dinamic si am ocazia sa cunosc oameni noi.

De curand, am fost in deplasare la studiourile Buftea pentru filmarea promo-ului, a sedintei foto si a genericului pentru cunoscutul show ” Dansez pentru tine”. Am avut ocazia sa cunosc participantii si concurentii, o filmare care a durat 21 de ore, insa recunosc ca nu am simtit oboseala fiind un mediu placut! Am apucat sa fac cateva poze si acum, ca deja a aparut pot sa postez cateva:


Tags: , , ,

2 Comments to ""Dansez pentru tine"- filmare promo & sedinta foto – culise"

  1. naty says:

    >Felicitari Suzana pt munca care o faci

  2. Suzana says:

    >iti multumesc! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>