Machiaj de mireasa – Bronze make-up

Georgiana m-a contactat la recomandarea unei alte miresici care i-a devenit intre timp cumnata. Pe ea o puteti vedea aici , unde am si machiat-o si unde o puteti vedea si in ipostaza de mireasa, chiar daca de data aceasta, toti ochii au fost atintiti asupra Georgianei.

Cand am ajuns la Georgiana la ora stabilita, am purtat intai o scurta discutie despre cum si-ar dori ea machiajul in aceasta zi speciala, iar ea mi-a spus ca isi doreste un machiaj cu accent pe ochi, ceva care sa i se potriveasca. Asa ca m-am apucat de treaba.

Obiectiv: Aplicarea unor nuante calde care sa fie in armonie cu tonalitatea pielii sale, definirea pometilor, crearea unor ochi mari, migdalati si expresivi.

Aplicare: Am ales nuante de bej, nude, piersica, bronz pentru a-i pune in valoare trasaturile, intensificand usor ochii, si am aplicat un highlight pe zonele de iluminare care sa ii dea stalucire. De asemenea, am aplicat gene false, indispensabile unei priviri expresive si cuceritoare, si am definit pometii pentru un look sexy. Sprancenele au fost si ele intensificate cu o crema speciala profesionala wateprooof, iar pe buze am optat pentru un gloss in armonie cu restul nuantelor din machiaj, mai natural, ochii fiind in centrul atentiei. Rezultatul? In pozele de mai jos…

1Before2After345

544556_327771303972036_546193047_n


Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 − = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>