Machiaj de seara vs Machiaj de mireasa

Pe frumoasa din imagine o cheama Ramona, si aceasta a fost a doua oara cand o machiez. Prima oara am avut onoarea sa o machiez intr-una din cele mai importante zile din viata ei, ziua nuntii!

De data aceasta, fiind invitata la o petrecere, avea nevoie de un look impecabil, usor accentuat. Daca in ziua nuntii i-am creat un look mai natural ( vezi ma jos pozele), diafan, de data aceasta, Ramona si-a dorit un machiaj mai intens, care sa tina pana dimineata. Mentionez ca la nunta, a ramas cu machiajul 2 zile, abia acum mi-a destainuit. Ei bine, eu am certat-o putin avand in vedere ca nu face tocmai bine la ten sa ramai cu porii acoperiti mai mult de 24 de ore, insa am iertat-o, o data in viata se intelege. :) Voi sa nu faceti asa!!

Machiajul a fost realizat la ora 6.30 dimineata pe o vreme racoroasa pentru luna iunie, din pacate doar atunci mai aveam loc pentru programare in momentul in care m-a anuntat ea, insa foarte relaxata mi-a spus sa o programez cand am eu loc in agenda (probabil pentru ca stia doar ca la nunta ei a stat cu machiajul 2 zile)! Ca recomandare, genele false pe care le aplic, pot rezista de la 3 pana la 5 zile daca va demachiati cu grija, insa cea mai importanta etapa si unul dintre pasii de baza pentru un ten frumos este demachierea.

Ramona inainte de machiaj

1Inainte de machiaj

Dupa machiaj

2img_7335

 

4Detaliu machiaj

 Ramona in ziua nuntii

Avand trasaturi frumoase, de data aceasta i-am creat un machiaj cu accent pe ochi, stralucitor, care sa ii confere o alura sexy si misterioasa. Am reusit sa fac ceva poze cu al meu aparat nu tocmai performant, dar se poate vedea rezultatul. De asemenea, am atasat si cateva poze de la nunta, din luna octombrie, un look mult mai diafan, potrivit pentru o mireasa avand in vedere trasaturile ei.

Numai zambete!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × = 21

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>