Machiajul de mireasa in viziunea mea

Ce sentiment ai prima data cand te gandesti la o mireasa? Feminitate, prospetime ,frumusete, delicatete, unicitate, puritate, iubire, magie, basm…? Si lista inca mai poate continua…
Cam acestea sunt elementele pe care eu, in calitate de make-up artist, caut sa le reprezint artistic prin machiaj atunci cand o mireasa apeleaza la mine.

Poate te intrebi de ce am ales sa pun ca prima poza un buchet de flori de nunta. Deoarece, in viziunea mea, mireasa, in ziua nuntii este ca un buchet de flori inmiresmate. Este o zi magica, speciala pentru ea, toti ochii sunt atintiti asupra ei, iar ea trebuie sa fie delicata, frumoasa, plina de rafinament si feminitate, exact ca o floare.


Ai 24 de ore, in care vei fi in centrul atentiei si prin urmare ai nevoie de un machiaj perfect si rezistent. Mancarea se va manca, sampania se va bea, dar fotografii nu vor inceta sa fie cu ochii pe tine.

Modul in care se va realiza machiajul de mireasa este bine sa fie stabilit in prealabil la o proba de machiaj. De mentionat este ca machiajul se realizeaza atat in functie de morfologie cat si de tipologia psihologica, de personalitate. De aceea este de preferat o intalnire in prealabil, pentru ca sa se stabileasca impreuna cu clientul printr-o proba, ce nuante, ce texturi se vor folosi, care este cromatica rochiei de mireasa ( calda sau rece), cat de intens sau mai putin intens va fi machiajul, toate acestea pentru ca tu sa te simti ca o printesa in ziua nuntii.

Machiajul de mireasa este de preferat sa fie unul natural, care sa scoata in evidenta frumusetea naturala insa trebuie sa arate bine si in poze. La urma urmei, prin intermediul pozelor iti vei aduce aminte de aceste clipe.
Eu urmaresc sa scot in evidenta anumite trasaturi folosind nuante pastelate, care pot fi sidefate sau mate, calde sau reci, in functie de fiecare tipologie in parte. De remarcat este ca machiajul de mireasa este de recomandat sa aibe o linie clasica, care nu se va demoda niciodata . Astfel, imaginea ta de mireasa va ramane in timp mereu actuala.

Dar, exista, bineinteles, si mirese atipice care doresc contuarea ochilor mult mai puternic, sau evidentierea contrastului cu buzele. Am intalnit si mirese care doreau un machiaj smokey eyes, pe care l-am adaptat in final machiajului de mireasa printr-o alta formula, pastrand din nota smokey. Aceasta nu este o greseala, tocmai de aceea este nevoie de o comunicare foarte buna cu clientul.

Machiajul de mireasa trebuie:
- sa fie durabil, doar vrei sa ai niste poze reusite
- sa fie realizat cu produse profesionale, doar vrei sa se mentina intact cat mai mult timp
- sa se potriveasca perfect cu rochia si coafura alese, stilul propriu, buchetul de flori


Fiecare femeie viseaza la nunta sa speciala. Eu sunt aici sa te ajut sa iti indeplinesti visul, sa faci din ziua nuntii tale, cea mai frumoasa zi din viata ta.

“Dumnezeu mi-a dat
2 picioare ca sa umblu
2 maini ca sa tin
2 urechi ca sa aud
2 ochi ca sa vad
Dar de ce mi-a dat doar o singura inima?
Pentru ca a dat-o pe cealalta cuiva pe care trebuie sa-l gasesti!”

Tags: ,

2 Comments to "Machiajul de mireasa in viziunea mea"

  1. Delia says:

    >Ce frumos este scris! Si eu voi fi mireasa, as vrea sa iau legatura cu tine, imi place stilul in care machiezi. Imi doresc pentru nunta un machiaj natural, dar in acelasi timp care sa imi acopere eventualele imperfectiuni, insa nu sa se vada tenul incarcat.

  2. Suzana says:

    >Desigur Delia. Iti multumesc. Ma poti contacta la numarul 0724 295 130 si putem vorbi mai mult. Machiajul natural este de preferat in cazul machiajului de mireasa, imperfectiunile se pot masca fara ca tenul sa para incarcat si sa se vada machiaj, asa ca nu iti face griji.
    Cu drag,
    Suzana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 4

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>