Machiaj de mireasa-”ten de portelan”

Tocmai ce vizionam postarile mele si mi-am dat seama ca nu am mai pus poze cu machiaje de mireasa de multa vreme. Ce-i drept, sezonul mireselor 2012 inca nu a inceput, chiar daca si in ianuarie, si, se pare ca si in februarie sunt cateva care s-au hotarat sa faca pasul cel mare chiar si pe zapada!
Asa ca la insistentele miresicilor voi incerca de acum sa imi fac mai mult timp sa mai postez poze pe care nu am apucat sa vi le arat. :)

Doamna de mai jos, chiar daca e foarte tanara, s-a casatorit prin luna august, se numeste Alexandra si este o persoana foarte vesela si calda! Si-a dorit un machiaj prin care sa iasa in evidenta si care sa ii puna in valoare ochii ei frumosi. Asa ca am asortat machiajul la buchetul de mireasa si la tema nuntii ei, culoarea violet, insa si la trasaturile sale, totul fiind personalizat, astfel incat Alexandra sa straluceasca, dar in acelasi timp sa nu fie un machiaj banal!
Chiar daca ea a varsat si o lacrima ( vezi ultima poza), machiajul ei, din cate mi-a spus, a ramas intact pe toata durata nuntii si inca o zi apoi, pentru ca nu s-a mai demachiat (voi sa nu faceti asa :) ))
Click pe poze pentru a le vedea in marime mare.

Alexandra zi de zi
Alexandra dupa machiaj
 In timpul machiajului
“lacrima de fericire”

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 − 6 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>