Machiaj de mireasa – accente, nuante discrete de lila

Ana Maria locuieste in prezent in Norvegia, insa s-a intors acasa pentru a fi impreuna cu familia si cei apropiati la unul dintrele cele mai importante evenimente din viata ei, nunta!
Inca din momentul in care m-a contactat mi-a explicat ca isi doreste un machiaj care sa ii scoata in evidenta ochii si sa nu fie neaparat natural. Avand in vedere fizionomia si trasaturile, ochii frumosi ( nu degeaba a fost model MRA), am optat pentru nuante care sa o deschida, care sa ii dea un aer fresh, dar care sa se armonizeze de asemenea cu buchetul si culoarea principala a nuntii, lila. Un machiaj usor accentuat, feminin, care sa o reprezinte. Asteptam pozele profi!

Ana Maria inainte de machiaj


Tags: , , , ,

One Comment to "Machiaj de mireasa – accente, nuante discrete de lila"

  1. Suzana Visan says:

    Corect! Fiecare brnad are produse f bune, si unele mai putin bune. Si eu sunt incantata de concealerele de la MAC, dar pudrele nu imi plac. La fel si mascara de la Mac este cu mult mai jos decat alte brand-uri. Blush-ul este de la MAC- Gentle Mineralize Blush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 6 = 10

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>