5 propuneri de machiaj pentru Revelion

Se apropie cu pasi repezi perioada sarbatorilor, si mai ales mult asteptata noapte de revelion! Si pentru ca odata cu aceste ocazii iti poti permite sa stralucesti mai mult ca oricand, iata cateva propuneri de machiaj.

1. Propunere de machiaj glamour in care “vedeta” este glitter-ul. Noaptea de revelion este un prilej perfect in care putem folosi glitter-ul fara ca acesta sa para kitch.
Nu uita ca acest machiaj trebuie integrat cu restul tinutei. Atentie, recomand machiajul asortat la o rochie simpla, fara prea multe accesorii sau paiete, deoarece deja machiajul in sine este un accesoriu.2. Daca vrei sa ai un look misterios si sexy in seara de Revelion, atunci smokey eyeseste machiajul care te poate pune in valoare.

Seducator, sexy, glam si elegant, machiajul smokey eyes poate fi alegerea perfecta pentru seara speciala de revelion.

3. Daca esti o persoana care apreciaza frumusetea divelor din anii ’30, ’40,’50, si iti doresti sa adopti un look rafinat, elegant, fascinant, atunci machiajul retro este machiajul potrivit pentru tine. Dita von Teese, Gwen Stefanni, Rihanna, Beyonce, Duffy, Scarlet Johanson sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa straluceasca pe covorul rosu prin machiajul retro.


4. Daca esti o persoana care este adepta machiajelor mai naturale, chiar si la o petrecere poti opta pentru un machiaj care sa iti sublinieze trasaturile frumoase. Mizam aici pe calitate, nu pe cantitate!

5. Daca iti doresti un machiaj care sa iti puna in evidenta ochii, dar sa fie si spectaculos prin umbrele speciale si degrade-urile de pe pleoape, feminin si suav in acelasi timp, poti opta pentru machiajul de mai jos care subliniaza perfect morfologia ochilor.

 

4Foto: Alexandru Buruntia
http://www.pbase.com/bas_photography


Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 7 = 13

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>