Back to nature- machiaj natural

Candoare, prospetime, feminitate, naturalete- acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine acest machiaj.

Prin acest machiaj am dorit sa reinterpretez feminitatea din perioada victoriana, machiaj adaptat si foarte actual zilelor noastre.Tonuri calde, jocuri de lumini si umbre, roz-uri pale, alb perlat, sunt ingredientele perfecte unui machiaj diafan….irezistibil.

 

Machiajul natural are darul de a scoate in evidenta frumusetea naturala care exista in fiecare femeie. Chiar daca pare simplu de realizat, machiajul natural nu scoate in evidenta nici o trasatura anumeca in cazul machiajelor puternice, de seara. Trebuie creat echilibrul perfect, o armonie intre toate trasaturile fetei, lumini, umbre.

Tips and tricks!
Daca iti doresti sa creezi efectul de ten diafan, iti dezvalui un secret. Aplica inainte de aplicarea fondului de ten o mica cantitate de highlight crema inainte de a aplica fondul de ten. Vei fi stralucitoare si vei avea un farmec special!

Secretul unui machiaj reusit al ochilor este sa amesteci si sa estompezi foarte bine nuantele de fard pe care le folosesti ca sa nu creezi o limita vizibila intre culori. Alege pentru fardul de pleoape 2 sau 3 nuante deschise pe care sa le combini armonios.
Aplica pe interiorul ochilor un creion khol alb. Va crea un efect de ochi mari, expresivi, patrunzatori.
Un alt secret este ca in loc sa folosesti mascara negru pentru rimelarea genelor, foloseste mascara de culoare maron.Efectul nu va fi asa de agresiv, perfect pentru machiajul natural.
Aplica pe centrul buzelor, dupa ce ai apliat rujul, putin fard lab perlat. Va da volum si niste reflexe perlate culorii rujului, tocmai pentru a completa look-ul diafan.
Barbatii adevarati stiu sa aprecieze frumusetea naturala a unei femei si rafinamentul unic pe care machiajul natural il ofera.
Indrazneste sa adopti acest look cat mai des si vei atrage privirile celor din jur prin naturaletea ta irezistibila.


    ARTICOLE ASEMANATOARE
  • Machiaj Old Hollywood Glamour Retro glamour, Chanel No 5, perle, dramatism, seductie, eleganta, rafinament, Marlene Dietrich, diamante, catifea…intr-un cuvant...

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 × 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>