Machiaj smokey eyes pentru Ideal Mariaj

Machiajul smokey eyes face parte din categoria machiajelor speciale, de seara, fiind un machiaj care se incadreaza foarte bine in contextul unei petreceri, iesire in club, si chiar si la o nunta. Si cand zic nunta, nu ma refer la machiajul miresei fiind un machiaj mult prea puternic pentru gingasia si prospetimea pe care trebuie sa le emane o mireasa, ci la domnisoara de onoare, acea persoana mereu alaturi de mireasa, care o sustine, dispusa sa ii ofere ajutorul sau in orice situatie.

Machiajul de mai sus l-am realizat la o sedinta foto in cadrul unui pictorial pentru Ideal Mariaj. Tema: Domnisoara si Cavalerul de Onoare. Pozele vor aparea in numarul din iulie, fotograful Dragos Cristescu realizand o sedinta foto superba impreuna cu Roxana Radu, care s-a ocupat de stilism si de alegerea tinutelor.

Rochii superbe pentru domnisoara de onoare, si costume deosebite pentru cavaler mi-au incantat ochii pe durata shooting-ului ,fiind alese cu gust de catre Roxana Radu. Merita sa achizitionati revista, nu va spun mai multe detalii, insa pana atunci m-am gandit sa va starnesc curiozitatea aratandu-va cateva poze cu machiajul. Scuze pentru calitatea pozelor, le-am facut in graba cu telefonul.

Tags: , ,

6 Comments to "Machiaj smokey eyes pentru Ideal Mariaj"

 1. mymakeuptouch says:

  >Este un machiaj foarte reusit, curat! Pacat totusi ca nu poti pune niste poze cu o rezolute mai buna. Felicitari!

 2. Suzana says:

  >Iti multumesc! Voi pune si poze de la sedinta foto cu o rezolutie mai buna, adica cele profi, dar asta nu inainte de a aparea revista in iulie. :)

 3. Andra says:

  >wow, ce frumos! Eu iubesc acest gen de machiaj, imi place mult, voi fi mireasa, oare mi s-ar potrivi un astfel de machiaj?

 4. Suzana says:

  >Buna Andra! Nu esti prima mireasa care ma intreaba de machiajul smokey eyes. Intr-adevar, cum am spus mai sus, este un machiaj cam intens pentru machiajul de mireasa, creand un contrast prea mare cu rochia care este alba, insa poate fi adaptat intr-o versiune mai soft, ochii conturati, combinat cu nuante luminoase care iti pun in evidenta frumusetea. Acum depinde daca ti se si potriveste, iti pot arata si putem incerca la o proba de machiaj. :)

 5. Andrara says:

  >E suuuuper, imi place foarte mult cum machiezi. Ma duc la o nunta in iulie si am sa vin sa ma machiezi tu.

 6. Suzana says:

  >Sigur ca da. Te astept cu drag! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × 9 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>