Propunere machiajul de vara – ochi caprui

Vara este timpul sa dam corpului nostru atentie deosebita, sa il protejam de arsuri, de pete, de aspectul “uleios”, riduri si chiar de cancerul de piele. Totodata, in timpul verii se pot petrece “dezastre” in ceea ce priveste machiajul pe care il aplicam, asta in cazul in care nu ii acordam atentia necesara. Vara, machiajul ideal este cel minimal, care lasa tenul sa respire, insa in acelasi timp ne ofera un aspect ingrijit pe durata intregii zile. Iata mai jos o varianta potrivita machiajului de vara: 7 tips-uri care te vor ajuta sa ai un machiaj rezistent, de vara:

1. Respecta etapele de pregatire a tenului (demachiere, tonifiere, hidratare) inainte de a aplica machiajul. Astfel ,acesta se va aplica uniform si va rezista mai mult.

2. Ca sa eviti aspectul de ten “uleios”, pastreaza cu tine mereu o pudra compacta cu care vei putea retusa ori de cate ori tenul luceste.

3. Aplica fondul de ten si pe pleoape si apoi fixeaza zona cu pudra. Fardurile pe care le vei aplica ulterior vor rezista timp indelungat, nu se vor intinde si nici nu se vor strange intre pliuri.

4. Foloseste mascara waterproof atunci cand iti rimelezi genele, fiind foarte utila chiar si cand mergi la plaja sau la piscina. Vei evita astfel stresul de a verifica in oglinda din 10 in 10 min daca nu cumva ti s-a intins rimelul.

5. Alege fardul de obraz cremos in detrimentul celui pudra. Aplica-l dupa fondul de ten cu degetele pentru un efect natural si apoi fixeaza-l cu pudra. Va rezista mai mult deoarece intra in piele si nu incarca inutil tenul.

6. Daca nu vrei sa arati ca un boxeur care tocmai a pierdut partida, evita creionul dermatograf negru macar ziua. Se topeste si nu rezista in soarele arzator, dar il poti folosi linistita seara.

7. Aplica fondul de ten in cantitate redusa, insistand pe centrul fetei. Pe timpul verii nu trebuie sa incarcam prea mult tenul, trebuie sa lasam pielea sa respire. Iti recomand sa alegi un fond de ten waterproof pentru un aspect impecabil de-a lungul intregii zile. Iti doresc sa ai o vara frumoasa ca tine!


Tags: ,

2 Comments to "Propunere machiajul de vara – ochi caprui"

  1. cristina says:

    >Buna! Vroiam doar sa iti spun ca te admir pentru ceea ce faci.Eu sunt "legata" de partea cealalta a frumusetii(parul),mai am de invatat si vreau mai mult de la mine in viitor.Sper sa ajung si eu sa am cat mai multe realizari…asa ca tine.Mult noroc in continuare.

  2. Suzana says:

    >Buna! Iti multumesc mult pentru aprecieri! In spatele realizarilor se afla multa munca si pasiune, asa ca acesta este secretul. Insa si eu imi doresc si mai mult de la mine, ai sa vezi ca atunci cand incepi sa ai realizari iti vei dori din ce in ce mai mult de la tine. Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 8 = 13

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>