Machiajul pentru balul de absolvire


Balul de absolvire este, in viziunea mea, sfarsitul unui capitol si celebrarea unui nou inceput, a unei noi etape. Se spune ca amintirile au valoare in timp, astfel ai nevoie de poze reusite la care te vei putea uita toata viata si te vor ajuta sa pastrezi amintiri frumoase. Balul de absolvire este o scuza perfecta pentru a te rasfata, iar unul dintre rasfaturi este machiajul, doar vrei sa arati excelent in poze.

Machiajul pentru balul de absolvire este un machiaj de ocazie, insa eu il asociez cu machiajul pentru covorul rosu, identic cu cel a actritelor de la decernarea premiilor Oscar sau Festivalul de la Cannes.

Iata mai jos cateva exemple de machiaje pe care le-am realizat pentru balul de absolvire.

Avand in vedere ca domnisoarele din imagini au 19 ani, am mizat pe un machiaj natural, pe care l-am realizat dupa o stilizare de sprancene in prealabil. Fiind in acelasi timp un machiaj de ocazie l-am creat in asa fel incat sa arate bine si intr-o lumina mai difuza, de petrecere.

Simplitate, naturalete si rafinament sunt ingredientele de succes care te vor face sa te simti printesa balului. In cadrul machiajelor, am folosit combinatii de texturi sidefate si mate, pudra satinata care da stralucire, si bineinteles gene false individuale care asigura o privire de invidiat.


O alta varianta a machiajului pentru balul de absolvire este bazata tot pe un machiaj simplu, asocierea a 3 elemente care iti asigura cheia succesului. Tusul, pudra satinata si rujul mai intens care te vor face sa fii in centrul atentiei, fiind un machiaj deosebit.Sau o alta varianta mai soft, asta daca esti o fire mai romantica fiind adepta look-urilor naturale, poate fi prin adaugarea unei umbre bej-rose in coltul exterior a pleoapei superioare. Completeaza look-ul prin alegerea unui ruj cremos, usor sidefat, natural la care poti aplica un strat de gloss pentru un look senzual si sofisticat.

Oricare dintre variantele de mai sus pe care o vei alege,  te vor face sa te simti cu siguranta printesa balului, pentru ca atunci cand arati bine, te simti bine! Acum mai ramane sa ai la brat si un print pe masura! Iti doresc distractie placuta!

Tags: , ,

11 Comments to "Machiajul pentru balul de absolvire"

 1. Ram says:

  >great buties.. these are realy beautiful or its your sheer makeup art..? :)

 2. Suzana says:

  >Thank you Ram. When beauty it's combined with the art of make-up, I guess you can see this kind of result. Every woman is beautiful.:)

 3. Anonymous says:

  >super machiajele. imi place foarte mult efectul din pometi. cu ce pudra magica dai tu de luceste asa frumos? :)

 4. Suzana says:

  >multumesc! "pudra magica" se numeste de fapt pudra satinata, este o pudra cu particule sidefate care se gaseste la firmele profesionale, insa poti improviza creand un rezultat similar cu un fard sidefat. Succes!

 5. Anonymous says:

  >buna suzana! foarte dragut machiajul. cum se numeste pudra sidefata pe care ai folosit-o? ca si brand ma refer.

 6. Didutza says:

  >Suziiii…se pare ca ai facut furori cu pudra..asteptam mai multe detalii :) :*..

 7. Suzana says:

  >pudra satinata este de la MAC, Silver Dusk, nu se gaseste la noi din pacate. Poti improviza si folosind un fard de pleoape sidefat aplicat in punctul cel mai inalt al pometelui, si estompand spre tample. Vei crea un efect similar.

 8. Ana says:

  >foarte tare rujul de la Mac.de unde ai luat pensula cu care ai aplicat rujul?

 9. Suzana says:

  >pensula face parte dintr-un set de pensule profesionale, insa o poti achizitiona in magazinele destinate produselor profesionale.

 10. Anonymous says:

  >buna Suzana,cat costa un machiaj pt o zi speciala…sunt nasa…

 11. Suzana says:

  >contacteaza-ma te rog pe e-mail sau la numerele de contact pentru detalii. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 1 = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>