Machiaj Old Hollywood Glamour

Retro glamour, Chanel No 5, perle, dramatism, seductie, eleganta, rafinament, Marlene Dietrich, diamante, catifea…intr-un cuvant Old Hollywood.
Old Hollywood este, pe intelesul tuturor, Hollywood-ul clasic, perioada ce a durat de la aparitia cinematografiei in anii ’20 pana in anii ’50.


De ce Old Hollywood make-up?
….pentru ca iti reaminteste de eleganta adevarata fiind un look foarte popular printre divele de la Hollywood in prezent (vezi Decernarea premiilor Oscar)
…..pentru ca am dorit sa reinterpretez feminitatea, distinctia si sarmul divelor din anii ’30-’50 adaptand machiajul la perioada actuala.
….pentru ca este un trend foarte actual, prezent in majoritatea fashion show-urilor (Dior, Bottega Veneta, etc)


Cine?
Daca esti o persoana clasica, care apreciaza feminitatea, eleganta si bunul gust, machiajul acesta este potrivit pentru tine. Nu uita ca ai nevoie de atitudine ca sa porti acest machiaj!
Ce inseamna atitudine? Mister, siguranta, priviri seducatoare, eleganta, distinctie….
Il poti purta daca esti o femeie increzatoare, constienta de sarmul si puterea ta de seductie.

Cand?
Acest tip de machiaj se poate purta la un cocktail, cina intr-un cadru select, premiera de film/teatru, dineu, bal, in orice caz acest machiaj are nevoie de o ocazie speciala. Asta daca nu cumva tocmai ai luat vreun premiu Oscar si te pregatesti sa pasesti pe covorul rosu.

Cum?
Secretul dramatismului si al distinctiei acestui machiaj consta in genele false, tusul, buzele visina-putreda, jocul de lumini si umbre de pe pleoapa, sprancene arcuite. Genele false si linia de tus trasata la nivelul genelor superioare dau expresivitate si dramatism privirii. Eu am exagerat putin folosind niste gene foarte dramatice tocmai pentru a sublinia expresivitatea privirii. Insa se pot folosi si gene tip manunchi ( fir cu fir) care pot da un look mai natural, dar asta ramane la aprecierea ta.
Tusul este foarte actual in tendinte, ai grija sa il trasezi intr-o linie destul de generoasa de data asta.

Nu uita!

Nu trebuie sa fii neaparat o diva ca sa porti acest machiaj. Insa poti scoate la suprafata diva din tine si te poti simti asa!
Daca ai prin preajma un covor rosu, niste blituri care “sclipesc”, esti inconjurata de multa lume, ochii sunt atintiti spre tine si mirosi a Chanel no5….Oooops, stai putin, esti sigura ca nu te-a confundat cineva cu o diva ??

Make-up: Suzana Visan
Model: Andreea Negulescu
* Vezi alte machiaje–> Arhiva Blog- sus dreapta
*Pozele au fost realizate cu camera foto digitala obisnuita si nu au fost prelucrate in photoshop.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 − 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>