Red Carpet – Alexandra Ungureanu

1

2

Gala Elle Style Awards, evenimentul care premiază cele mai stilate vedete a reunit unele dintre cele mai cunoscute personaje mondene din Romania. La acest eveniment, cu atat mai mult nu a lipsit Alexandra Ungureanu.

Aceasta a purtat o rochie albă, lungă, cu decolteu adânc şi mâneci asimetrice, fiind decorată cu elemente aurii, asortate cu clutch-ul şi bijuteriile.

La asemenea rochie si accesorii, nu puteam alege decat un machiaj fin, dar care sa ii puna in evidenta trasaturile si ochii, pe nuante de auriu si negru, potrivite totodata irisului de culoare deschisa. De asemenea, am mizat pe un efect de portelan al tenului, am pus accent pe pometi si am aplicat un ruj nude pentru a completa perfect tinuta.

“Alexandra Ungureanu a fost o apariţie impecabilă, având o coafură şi un machiaj foarte frumoase, care i se potrivesc de minune.”
Sursa: http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/rochie-alexandra-ungureanu-elle-style-awards-28228.html#ixzz2FEB0bqp6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 3 = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>