Schimbare de look "Blanca’s Top"

Acum o saptamana, mai exact pe 5 martie a avut loc evenimentul “Blanca’s Top” in cadrul careia au avut loc cateva schimbari de look. Echipa a fost compusa din Manuela Pungan, stilista revistei Cosmopolitan, hairstylistul Silviu Iuga si moi ca make-up artist. Tinutele au fost asigurate de designerii prezenti la eveniment, in acelasi timp fiind si un targ de designeri.

Una dintre norocoase a fost Diana, care castigase o schimbare de look in urma unui concurs pe Diva Hair (http://www.divahair.ro/).
Cand am facut cunostiinta cu Diana, era usor rezervata si emotionata, dar dupa ce a trecut prin schimbarea de look se vedea ca se simte foarte bine in pielea ei, si are mult mai multa incredere in ea.
Tinta mea a fost sa ii idealizez trasaturile, de altfel frumoase ale Dianei. Ca rectificari, i-am acoperit cearcanele, i-am pus in evidenta ochii marindu-i usor, i-am corectat sprancenele prea subtiri pentru tipul ei de fizionomie, i-am conturat si sculptat pometii , si nu in ultimul rand i-am subtiat nasul pentru a crea o armonie intre trasaturi.
Iata cateva poze.
Fotografii Alex Buruntia: http://www.pbase.com/bas_photography

Puteti citi si articolul aparut pe diva daca dati click aici: http://www.divahair.ro/advertorial/diana_si-a_schimbat_look-ul_la_blanca%60s_top

Pe curand,
Suzana

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>