Stilizarea de sprancene

 

Am mai spus si o voi mai spune din nou! Sprancenele reprezinta 50% din efectul unui machiaj! Forma lor este foarte importanta pentru armonia si simetria trasaturilor.
Sprancenele pot imbunatati un machiaj facut in graba, sau strica un machiaj realizat perfect!
Care este diferenta dintre stilizarea de sprancene si pensat?
Stilizarea de sprancene se realizeaza de catre un specialist care cunoaste si are experienta in a distinge diferitele fizionomii si a alege forma corecta de sprancene potrivita fiecarui chip, simte echilibrul si armonia. Instrumentele principale constau in: penseta ( 2 tipuri-pentru partea arcadei si partea superioara), separator/pieptene sprancene, forfecuta speciala, eventual vopsea speciala pentru a intensifica nuanta lor, maini indemanatice si usoare pentru ca procedeul sa nu fie dureros. Se mai adauga rapiditate si conversatii usoare ca persoana sa perceapa totul placut si sa nici nu isi dea seama cand a trecut timpul!
Cateva exemple :
Click pe poze pentru a le vedea mai mari.
Spancene arcuite before/after


Before
Sprancene geometrice
Sprancene forma de aripa

O provocare apare atunci cand sunt persoane care au sprancenele natural drepte, orizontale, cele care au forma ochilor descendenta, ochi apropiati sau departati pentru ca e nevoie sa corectam si forma sprancenei astfel incat sa echilibram trasaturile. De asemenea, am intalnit des persoane care au fost mult timp pensate intr-un mod neadecvat fizionomiei, caz in care trebuie sa reconstruim sprancenele de la 0. Bineinteles, in majoritatea cazurilor sprancenele nu sunt simetrice natural, asa ca este nevoie sa fie corectate. Persoanele cele mai incantate si surprinse sunt insa persoanele care nu s-au pensat niciodata sau care au avut o forma neadecvata trasaturilor, iar atunci cand se uita in oglinda nu le vine sa creada ca un detaliu aparent neimportant poate sa schimbe trasaturile asa de mult!

Oferta speciala! La 4 stilizari de sprancene – o stilizare de sprancene + vopsit gratuit

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>