Ce spun cursantii?


CRISTINA MAZILU, scenarist
Cristina a descoperit datorita informatiilor primite de la Suzana o lume noua: a machiajului, despre care inainte nu stia nimic si a frumusetii puse in evidenta cum trebuie. Cursul Suzanei a pus un “inainte” si un “dupa” in viata ei pentru ca dupa acesta s-a uitat la ea insasi altfel – atat in interior, cat si in exterior.

CRISTINA: “Suzana m-a transformat! Eu am fost printre primele ei cursante, acum multi ani, cand s-a intors de la niste specializari din strainatate si m-a invatat de toate. (…) Au trecut multi ani si nu imi imaginez cum ar fi viata mea fara Suzana. Ulterior am devenit si prietene, dar inainte de a-mi fi prietena mi-a fost profesoara de frumusete si de incredere in sine. “

DIANA NEDELCIU
RESPONSABIL FORMARE PROFESIONALA
Diana spune ca efectele cursului s-au vazut din prima: colegele de la serviciu au remarcat chiar din a doua zi ca machiajul ei era mult mai reusit. Considera ca la cursul Suzanei inveti atat despre frumusetea exterioara, cat si despre frumusetea interioara.

DIANA: “Suzana ne-a invatat sa ne machiem in functie de stilul vestimentar al fiecareia si in functie de momentele zilei. (…) Ne-a dat o schema pentru fiecare dintre noi, in functie de trasaturile noastre, in functie de stilul vestimentar si ne-a ajutat pe fiecare in parte sa ne descoperim.”


RUXANDRA STAN, DESIGNER INCALTAMINTE
Ruxandra nu iese din casa nemachiata, iar cursul Suzanei si l-a facut cadou de ziua ei. A invatat atat de multe despre machiaj, incat are prietene care apeleaza la ea sa le ajute sa se aranjeze pentru diferite evenimente.

RUXANDRA: “Desi am avut indoieli daca sa urmez sau nu cursul pentru ca eu consideram ca stiu sa ma machiez(…) am hotarat sa il urmez si m-a ajutat pentru ca mi-a creat o coerenta intre toate notiunile pe care le bagasem de-a valma in cap si in truse.(…)Un lucru de foarte mare ajutor a fost sa reusesc sa condensez ritualul meu de machiaj din fiecare zi in 20 de minute in loc de o ora cat imi lua inainte.”


MANUELA CONCIOIU, PROFESOARA
Manuela spune ca inainte de curs avea doua maini stangi, o trusa de machiaj total nepotrivita si informatii despre make-up insuficiente. Dupa curs, toate acestea s-au schimbat, iar acum chiar i se cer sfaturi legate de machiaj.

MANUELA: “Ce am castigat dupa cursul Suzanei?(…) Increderea in sine si faptul ca oamenii te remarca pe strada! Chiar daca aplic un fond de ten sau un blush, intorc mai multe priviri. Am ramas uimita cand la nunta verisoarei mele m-au intrebat prietenele si verisoarele “wow, unde ai fost la salon?” Si am spus: “singura, m-am machiat in urma cursului de automachiaj.”


ELA STEFANOIU, CORPORATE MANAGER
Ela foloseste ce a invatat la curs atat in viata personala. cat si in cea profesionala si spune ca, atunci cand iese din casa dupa ce a tinut cont de sfaturile primite, are mai multa incredere in ea.

ELA: “Daca inainte nu stiam sa imbin culorile in modul cel mai corect, sa aleg tipul de machiaj potrivit in functe de ocazie sau eveniment, acum acest lucru imi iese de minune.(…) La curs, dupa ce inveti notiunile de baza, prinzi si incredere in a face un machiaj, cat ar fi el de simplu.”


ALICE CONSTANTIN, ANTREPRENOR
Alice a facut cursul de doua ori, la distanta de trei ani, iar apoi si-a trimis si prietenele sa invete cum sa fie si mai frumoase de la Suzana. Trademark-ul ei a devenit un ruj recomandat de Suzana-cel pe care il foloseste si in acest video si despre care spune ca atrage numeroase complimente.

ALICE: “Suzana este un trainer minunat pentru ca te ajuta si este cu tine la fiecare pas. Desi are mai multe cursante- este un curs de grup, ai senzatia ca Suzana se ocupa numai de tine. Poti sa o intrebi orice si iti explica foarte bine pana intelegi si aplici corect ce trebuie sa aplici.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 − = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>